Om LoveLab


Vår gemensamma resa började 2005 när vi möttes en varm sensommarkväll på en trädgårdsfest. Det mötet den kvällen skulle komma att förändra bådas våra liv på ett djupgående sätt. In trädde vi i nyförälskelsens skimmer och efter ett par himmelskt njutningsfulla veckor väcktes frågan hur vi skulle lyckas förvalta gåvan som vi fått. Vår gemensamma dröm var att tillsammans bygga en relation som skulle kunna blomstra även på sikt.

Vi konstaterade tidigt att vi båda ville skapa goda förutsättningar för en stark relation, och vi var fulla av idéer och möjligheter som vi bollade mellan oss. Hur gör man i praktiken för att få sin kärleksrelation att växa och fördjupas? Vi beslutade oss för att anta utmaningen och försöka förebygga de problem som med tiden kan uppkomma. Vi började därför aktivt jobba för att skapa goda ”relationsvanor” med fokus på det positiva och stärkande. Vi har avsatt tid, utforskat, gått parkurser och läst all upptänklig litteratur inom området, lekt och tränat, lyckats och misslyckats. Bland annat har vi utbildat oss till parkursledare i PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program), en metod för utveckling av parrelationen.

Efter hand tändes en lust att bidra med våra erfarenheter även till andra, då vi såg att det fanns ett tydligt behov. Efter en hel del funderande så startade vi 2008 vårt gemensamma företag LoveLab AB, med affärsidén att stödja andra att lyckas i sina relationer. Så här är vi nu!

Se även www.indea.se där vi är verksamma i vår roll som organisationskonsulter.