Parcoaching


För er som vill ha enskild uppmärksamhet på er relation erbjuder vi coaching för par. Det innebär att vi träffar er gemensamt under ett valfritt antal tillfällen. En stor fördel är att vi som coacher själva är ett par – med kompletterande kunskaper och erfarenheter. I och med att vi coachar er tillsammans försäkrar vi oss också om att både det kvinnliga och manliga perspektivet hela tiden finns med.

Inledningsvis ringar vi tillsammans in var ni befinner er just nu i er relation och vad ni vill uppnå; hur ni skulle vilja ha det eller med andra ord var er längtan ligger. Vi kommer tillsammans med er fram till vilka delar ni behöver jobba med och hur ett upplägg skulle kunna se ut,
för t ex tre träffar framåt. Om ni sen vill gå hem och fundera på saken och sedan återkomma är det helt OK – ni förbinder er inte till någonting.

Ni avgör målet för er relation – vi stödjer er att nå dit.

Vanligtvis brukar vi träffa par minst ett par, tre gånger med mellan 2-6 veckors mellanrum, eftersom det ofta handlar om att grundlägga nya vanor och sätt att vara mot varandra. Och för det krävs det lite tid och tålamod för att skapa resultat. Mellan gångerna som vi träffas får ni normalt ”hemläxor” att jobba med på hemmaplan. Utifrån era behov och önskemål guidar vi er framåt genom en kombination av samtal, övningar och hemuppgifter med träning på egen hand.

Det är också möjligt att göra en koncentrerad version av PREP – kommunikationskursen för par, s k ”PREP for two”, se vidare under Parkurser.

Vad kostar det?

Priset för parcoaching med oss båda närvarande är 990 kr inkl moms för 45 minuter (exkl moms för företag), där vi föreslår att ses 1,5 timma vid det första tillfället och därefter 1 eller 1,5 timma per tillfälle utifrån behov. I samband med parcoaching erbjuder vi också Relationsboxen till specialpriset 295 kronor, se Relationsboxen.

Vår lokal ligger centralt i Stockholm. Vi har möjlighet att boka tider även på kvällar då det ofta är lättare att komma ifrån.

Välkomna att kontakta oss för ytterligare information eller bokning av tid.

Boka tid för parcoaching »